Velkommen til Sulheim Vertsgård

Et opphold eller besøk på Sulheim Vertsgård er perfekt for små forretningsmøter, konferanser og bryllup, eller hvis du føler for å ta et avbrekk fra en travel hverdag, og bare nyte stedets fred og ro.

Uppigard Sulheim var grunnlagt før 900-tallet av Sulheim-familien, og har vært i familiens eie siden. Gården er i full drift med melk –og kjøttproduksjon. Det dyrka arealet er 400 dekar med 25.000 dekar med utmark og skog. Gården har egne jaktområder for stor -og småvilt.

Aktiviteter tilrettelegges sammen med Elveseter Kunst -og Kulturhotell og Leirvassbu Fjellstue, samt andre samarbeidspartnere.

Sulheim-familien har alltid hatt vertsgården i kontinuerlig og kjærlig vedlikehold i pakt med gårdens mer enn 1000 års historie og tradisjoner. Uppigard Sulheim ble fredet som en av de første gårdene i Norge i 1923.

Kapasitet: 14 senger fordelt på tre leiligheter. Mat er basert på selvhushold, men kan også bestilles og inntas i hovedbygningen.

Vi har et omfattende kunstgalleri basert på maleren Terje Fagermo, men huser også verker av andre av Norges fremste malere.

Sulheim Vertsgård har 2 setre. Setrene er Leiksetra som ligger rett opp for gården (benyttes også som jaktbu), og Sulheim Heimreseter som ligger i Visdalen. Gården har også en annen jaktbu, Fjellgrovbue, i Breheimen Nasjonalpark. For leie av disse, evt leie av jakt, ta gjerne kontakt. 
 

 

Sesonger:

Vår - Vinter:         Påske – 1. November

                           Utenfor sesong, spør oss om tilbud!
 

GPS:                   61.76 Lat / 8.40 Lon

Adresse:            Sognefjellsvegen 1305, 2686 Lom
 

Vertskap:           Christian Sulheim

                    

Tlf:                      97 59 85 00

Epost:                  post@sulheim.com


Vi ser frem til  å ha deg som gjest!