Events

I samarbeid med Leirvassbu Fjellstue og Elveseter Kunst – og Kulturhotell, kan Sulheim Vertsgård tilby unike omgivelser for mindre styremøter og konferanser, i tillegg til bryllup og seminarer. For mindre grupper tilbyr vi også overnattting på vertsgården.

Et opphold eller besøk på Sulheim Vertsgård er perfekt for små forretningsmøter, eller hvis du føler for å ta et avbrekk fra en travel hverdag, og bare nyte stedets fred og ro. 

I samarbeid med Leirvassbu Fjellstue og Elveseter Kunst – og Kulturhotell kan Sulheim Vertsgård tilby unike fasiliteter for styremøter, konferanser og seminarer, i tillegg til bryllup og andre festligheter. Vi arrangerer også jevnlig tema-seminarer som varer fra 2 dager og opp til en uke, basert på vår natur – og kulturarv. 

Elveseter Kunst - og Kulturhotell, Leirvassbu Fjellstue og Sulheim Vertsgård er alle omgitt av mektig natur rett ved Jotunheimen, under Galdhøpiggen med kort veg til Lom og Sognefjellet. Dette gir muligheter for flerfoldige turer og aktiviteter. Sammen med våre samarbeidspartnere skreddersyr vi opplevelser tilpasset de fleste grupper og sammensetninger, og dere kan få med dere utrolige minner fra flotte fjellturer, Galdhøpiggen og andre 2000-meters topper, brevandringer, grotteturer, rafting, fisking og mye mer.

Kapasitet:
100 rom og 8 leiligheter. Alle av våre ”Go'rom” og en god del av våre standard-rom, har trådløst internett.

Konferanserom:
Den gamle låven fra 1579 har sitteplasser til 80 - 100 personer, avhengiig av hvilken type arrangement.
Rommet er utstyrt med flip-over, overhead, prosjektor og trådløst internett. Annet nødvendig utstyr er det mulig å leie.

Vi vil mer enn gjerne arrangere et besøk til Sulheim Vertsgård for grupper som bor på Elveseter Hotel og Leirvassbu Fjellstue, enten det er for lunsj og/eller kulturelle opplevelser. Vår vert er lokalhistoriker og deler mer enn gjerne sine kunnskaper om gården og området med gjester hos Top of Norway.

Vi er mer enn behjelpelig med å skreddersy en pakkeløsning basert på deres krav og ønsker.