Om Top of Norway

Top of Norway er driftselskap for Leirvassbu Fjellstue og Sulheim Vertsgård. Stedene ligger i Jotunheimens villeste natur, og befinner seg midt mellom Oslo. Bergen og Trondheim, i Lom kommune. Selskapet ledes av Christian Sulheim.

Galdhøpiggen er den mest kjente toppen i Lom, og det høyeste fjellet i Nord-Europa, med sine 2469 moh. Galdhøpiggen ble første gang besteget i 1850 av Steinar Sulheim, Ingebrigt N. Flotten og Lars Arnesen fra Lom.

Sulheim ble fredet i 1923 som en av de første gårdene i Norge. Gården har bygninger som spenner fra år 1250 og frem til i dag.
Selv om Sulheim tar imot overnattingsgjester i 14 senger fordelt på 3 leiligheter er gården i full drift med melk og kjøttproduksjon.

I tillegg til overnatting tilbyr Top of Norway også en rekke aktiviteter gjennom året på de ulike stedene. Vi anbefaler derfor at du tar en titt innom hvert sted sin informasjonsside hvor aktivitetene står nærmere beskrevet.

Top of Norway samarbeider med klesprodusenten Berghaus som produserer vintersportsklær, og med Viking sko et annet produkt av ypperste kvalitet. Top of Norway sine steder befinner seg midt i en vill og urørt natur -også et skieldorado for randone -og frikjøring. Trolig det beste i Europa!

Vi tilbyr noe for enhver smak!

Velkommen til oss!

Hilsen Tove, Ole Jacob og  Christian.