Velkommen til Leirvassbu Fjellstue

 

Takk for i år!
Leirvassbu er no stengt for sesongen. Det betyr også at vegen er stengt med bom ved Illåe/Geitsætre i Leirdalen. Frå bommen er det om lag 9 km inn til Leirvassbu. Vegen blir ikkje brøytt før vintersesongen er i gong i slutten av mars.

Takk til alle som besøkte oss i sommar, og velkommen til nye og gamle gjester neste år! Vi håpar at vintersesongen 2022 blir fin og koronafri! Vi opnar att 24. mars og held ope til 1. mai 2022. Velkommen!

Helsing oss på Leirvassbu

 


 


Kontaktinformasjon
Telefon:   61 21 12 10 
Besøksadresse: Leirvassbu, Leirdalsvegen 1440, 2687 Bøverdalen.
E-post:    leirvassbu@ton.no

Sesong 2022
Vinter: 24. mars - 1. mai.
Sommar: konkret dato ikkje bestemt enno, men om lag frå slutten av juni til midt i september.


Leirvassbu inngangsparti


Kort om Leirvassbu
Leirvassbu Fjellstue ligger midt i hjertet av Jotunheimens turgåer-eldorado, og er kjent av generasjoner som selve perlen i Jotunheimen. Trolig den beste beliggenheten i fjell-Norge. Fjellstuen er bygd og utviklet med fotturister, skiløpere, klatrere og fjellfolks behov som forbilde. Et eldorado om du ønsker å aktivere deg, eller kun søker roen og utsikten. Leirvassbu Fjellstue (1400 moh) ligger ved Leirvatnet, rett under den karakteristiske fjelltoppen ”Kyrkja”.

DNT – Den Norske Turistforening har merket og loggført ruter som går fra Leirvassbu til alle turisthyttene i området. I vintersesongen er det godt merkede ruter til alle hyttene. Man kan nå cirka 50 fjelltopper over 2000 moh som dagsturer fra Leirvassbu!

Følg oss på Facebook
Live Andrea Sulheim oppdaterer jevnlig Leirvassbus facebooksider. Klikk på lenken og følg oss på facebook: www.facebook.com/pages/Leirvassbu