Events og nyheter

Toppturkurs med DNT 2018 på Leirvassbu, 5.-8. april
Toppturkurs for fjellvante med fokus på turplanlegging, terrengvurdering og vegval. 
Meir informasjon her: https://www.dntoslo.no/aktiviteter/92307/849549/


Jotunheimen Toppturcamp 2018 på Leirvassbu, 13.-15. april

På Leirvassbu vil du få guidet tur til noen av Norges flotteste topper, oppleve indrefileten av Jotunheimen, tilegne deg ny kunnskap gjennom våre foredrag og kurs gjennom hele helgen fra 13. til 15. april. Visste du kanskje at man kan bestige 50 fjelltopper over 2000 moh som dagsturer fra Leirvassbu? Les mer om turene og programmet her: https://www.jotunheimentopptur.no

Peakbook Summit 2018 på Leirvassbu, 18.-22. april

Vi ønsker velkommen til en spennende, morsom og aktivitetsfylt langhelg i hjertet av Jotunheimen på overgangen mellom vinter og vår. Tre ganger tidligere har vi avholdt topptursamlinger i september, og i april 2017 prøvde vi for første gang en vintersamling. Programmet er variert og omfattende, så her bør det være noe for enhver smak. Alle er hjertelig velkomne, enten du er Peakbookbruker eller ei, men vi har lyst til å rekke ut en ekstra lang hånd til nybegynnere og de med ikke så mye erfaring, samt barnefamilier. Vi organiserer enklere nybegynnerturer, kurs og spesielle turer og aktiviteter rettet inn mot barnefamilier. Det koster en del, både tid og penger å organisere en samling som dette, men vi forsøker å holde prisene så lave som mulig, og sammenlignet med andre toppturfestivaler tror vi både festivalpass og aktiviteter er gunstig priset her. Festivalpass og billetter kjøpes av oss. Rom, mat eller teltreservasjon gjøres direkte til Leirvassbu. Klikk på lenken for mer informasjon og påmelding: https://peakbook.org/no/article/no:peakbookVI.html
 

Gourmethelg på Leirvassbu 4.-5. mai

Leirvassbu avsluttar vintersesongen med ei skikkelig gourmethelg! Etter ein forhåpentlegvis topp dag på ski kan du nyte ein trerettars middag som er litt utanom det vi vanlegvis serverar. Rodrigo Belda og Concept Restaurants vil denne helga ta over kjøkenet på Leirvassbu for å lage spennande rettar frå Restaurant Delicatessen, Aymara Peru og Publiko med spanske, peruanske og nordiske smakar. Vi gler oss til ei skihelg på Leirvassbu med litt ekstra fokus på spennande mat!
 
 

Lag din egen event
Ta med de ansatte og forretningskontakter til en unik samling. Bli inspirert av historiske omgivelser og vakker natur.

Noen få dager i fjellet kan være akkurat det som trengs til å inspirere dine kolleger. Kombiner konferanse med enestående aktiviteter i naturen, bli inspirert og lad batteriene!

Top of Norway tilbyr tre unike konsepter; Leirvassbu Fjellstue, Elveseter Kunst -og kulturhotell, og Sulheim Vertsgård. Leirvassbu Fjellstue kan by på grenseløse muligheter som brevandring, toppturer, klatring, juving, fotturer, hesteridning og fiske m.m.

Vi er glad for å fortelle deg at din mobiltelefon ikke vil ringe under ditt opphold hos oss. Leirvassbu har nemlig ingen telefondekning. Så ta for deg av stillheten denne naturperlen kan tilby, og nyt freden og roen!

I samarbeid med Elveseter Kunst – og Kulturhotell og Sulheim Vertsgård kan vi tilby unike fasiliteter for styremøter, konferanser og seminarer, i tillegg til bryllup og andre festligheter. Vi arrangerer også jevnlig tema-seminarer som varer fra 2 dager og opp til en uke, basert på vår natur – og kulturarv.

Leirvassbu Fjellstue, Elveseter Kunst og Kulturhotell og Sulheim Vertsgård er alle omgitt av mektig natur rett ved Jotunheimen, under Galdhøpiggen med kort veg til Lom og Sognefjellet. Dette gir muligheter for flerfoldige turer og aktiviteter. Sammen med våre samarbeidspartnere skreddersyr vi opplevelser tilpasset de fleste grupper og sammensetninger, og dere kan få med dere utrolige minner fra flotte fjellturer, Galdhøpiggen og andre 2000-meters topper, brevandringer, grotteturer, rafting, fisking og mye mer.

Kontakt oss og vi vil skreddersy et tilbud, etter deres ønsker og behov.