Velkommen til Leirvassbu Fjellstue

 

Velkommen til sommarsesongen
Leirvassbu er ope og stenger 12. september. Skal du overnatte hos oss må du bestille på førehand! Det gjeld både inne og ute (telt og bobil). På grunn av koronarestriksjonane har vi begrensa med plass og kapasitet.
Ta kontakt på leirvassbu@ton.no eller 61211210.

Velkommen til oss! :-)
 

Ta bussen til fjells!
Frå 1. juli til 29. august kan du ta buss heilt inn til Leirvassbu. Bussen går frå Oslo over Valdresflya, og stoppar blant anna ved turisthyttene langs vegen. Dette gir moglegheiter for fine rundturar i Jotunheimen! Eit flott alternativ for deg som ikkje køyrer bil, eller du kan parkere bilen, gå tur og ta bussen attende. Bussen korresponderar blant anna med båten på Bygdin og på Gjende, og om du tek bussen til Leirvassbu rekk du akkurat siste middagsserveringa hos oss.

Bussrutene for sommaren blir lagt ut på www.nor-way.no. Ved å bestille på nett får du den rimelegaste prisen på billett, samt plassgaranti!

 


 


Kontaktinformasjon
Telefon:   61 21 12 10 
Besøksadresse: Leirvassbu, Leirdalsvegen 1440, 2687 Bøverdalen.
E-post:    leirvassbu@ton.no

Sesong 2021
Sommer: 24. juni - 12. september


Leirvassbu inngangsparti


Kort om Leirvassbu
Leirvassbu Fjellstue ligger midt i hjertet av Jotunheimens turgåer-eldorado, og er kjent av generasjoner som selve perlen i Jotunheimen. Trolig den beste beliggenheten i fjell-Norge. Fjellstuen er bygd og utviklet med fotturister, skiløpere, klatrere og fjellfolks behov som forbilde. Et eldorado om du ønsker å aktivere deg, eller kun søker roen og utsikten. Leirvassbu Fjellstue (1400 moh) ligger ved Leirvatnet, rett under den karakteristiske fjelltoppen ”Kyrkja”.

DNT – Den Norske Turistforening har merket og loggført ruter som går fra Leirvassbu til alle turisthyttene i området. I vintersesongen er det godt merkede ruter til alle hyttene. Man kan nå cirka 50 fjelltopper over 2000 moh som dagsturer fra Leirvassbu!

Følg oss på Facebook
Live Andrea Sulheim oppdaterer jevnlig Leirvassbus facebooksider. Klikk på lenken og følg oss på facebook: www.facebook.com/pages/Leirvassbu